Luonnonlempeä synnytys- luontaishoitopaketti

Koe pehmeämpi, lempeämpi, voimaannuttava synnytys valmistautumalla huolellisesti tähän ikimuistoiseen tapahtumaan. Voin kokemuksistani kertoa, että tämä kannattaa.

Luontaishoitopaketti sisältää viisi 90min kestoista hoitoa, jotka kaikki valmistavat kehoasi tulevaan synnytykseen. Hoidot ovat pääasiallisesti vyöhyketerapiaa, mutta voivat sisältää myös muita hoitoja tilanteesi ja tarpeesi mukaan. Lisänä voidaan käyttää perinteistä jäsenkorjausta, mobilisoivaa hierontaa, raskaushierontaa tai akupainantaa/akupunktiota.

Jokaisen hoidon tarkoituksena on tasapainottaa kehoasi ja mieltäsi, ja edistää synnytystä voimalliseksi, luontaisen lempeäksi prosessiksi.

Hoidot aloitetaan normaalissa raskaudessa viikolla 35. Jos on ennuste aikaisemmasta synnytysajankohdasta tai lääkärin määräys synnytyksen käynnistyksestä varhaisemmilla viikoilla, aloitetaan hoidot aikaisemmin. On tärkeää ottaa yhteyttä Luonnonlinjaan ajoissa, jotta kaikki tarvittavat hoitokerrat keretään sopimaan. Suosituksena raskausviikon 30 kohdilla. Huomioi, että koko raskauden ajan, alusta alkaen, sinua voidaan hoitaa. Varsinkin silloin hoidot ovat tarpeen jos tunnet kehossasi kipuilua tai muuta epämiellyttävää oloa.

Tavoitteena on luonnollisesti käynnistyvä, hyvin edistyvä ja lempeä synnytys. Synnytys, johon ei välttämättä tarvitsekaan puuttua lääkkeellisesti, vaan se sujuu luontaisesti omalla voimallaan. Haluan, että synnyttäjänä osaat antautua synnytyksen virtaan, osaat työskennellä kehosi kanssa, etkä sitä vastaan. Osaat kuunnella kehoasi ja pystyt luottamaan kehosi voimaan. Tällöin saat positiivisen synnytyskokemuksen.

Hoitojen lisäksi pakettiin kuuluu Hyvä syntymä- synnytysvalmennus luontaisesta näkökulmasta. Valmennus on tarkoitettu tulevalle äidille sekä isälle. Voit lukea lisää tästä.

Saat ohjeistuksen liikeharjoitteista ja raskaudenajan kehonhuollosta, joita voit tehdä omatoimisesti kotona.

Synnytykseen valmistautuminen ei silti ole pelkkää kehonhoitoa, vaikka se tärkeää onkin. Jokaisella hoitokerralla sinulla on mahdollisuus keskustella ajatuksistasi, peloistasi, odotuksistasi, toiveistasi ja tuntemuksistasi synnytystä kohtaan tai muita kokemuksiasi. Olen sinua varten kanssakulkijana, tukijana ja tsemppaajana synnytykseen saakka. Ohjaan ja annan vinkkejä. Teen kaikkeni, jotta sinun synnytysmatkasi sujuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Huom! Kehonhuoltoharjoitteet ja synnytysvalmennusta on mahdollista saada jo ennemmin, vaikka jo raskauden alkupuolella, sillä silloin hyödyt niistä eniten.