Lasten vyöhyketerapia + mob. hieronta

Pienet ja isommatkin lapset tarvitsevat pysähtymistä sekä hoivaa tämän hektisen arjen keskellä. Vyöhyketerapia auttaa lasta rentoutumaan mukavalla tavalla. Kukapa ei pitäisi jalkojen hieronnasta. Vyöhyketerapia antaa lapselle paljon muutakin apua. Esimerkiksi korvatulehdukset ja infektiokierteet voidaan katkaista hoidoilla. Levottomuus ja uniongelmat vähenevät. Vatsantoiminta ja koko aineenvaihdunta vilkastuu tai tasapainottuu jo muutamalla hoitokerralla.

Vyöhyketerapian lisäksi tai sen yhteydessä voidaan tehdä mobilisoivaa hierontaa koko keholle. Käsittely on tällöin kokonaisvaltainen ja hyödyt monipuolisia. Esimerkiksi jännitykset ja lihaskireydet saadaan helpottumaan tai poistumaan lapselta jo useasti yhdelläkin käsittelyllä. Urheilevat lapset tulisi aina hoitaa mobilisoivalla hieronnalla. Kylkikaaren kohouma ja skolioosi ovat vaativampia hoitaa ja käsittelykertoja voidaan tarvita useampi, mutta hoito kannattaa. Lapsen kasvava keho ja luusto tarvitsee hoitoa kasvukauden aikana, varsinkin jos ryhtivirheitä havaitaan alakouluiässä.

Vyöhyketerapian ja mobilisoivan hieronnan yhdistelmähoidolla saadaan helpotettua myös esim. refluksitautia, ruoansulatuksen vaivoja, jännittyneisyyttä, kasvukipuja, päänsärkyä tai muita kehon kiputiloja.Saatavilla on myös seuraavat video-oppaat kotikäyttöön:
*vauvan vatsantoiminnan helpottaminen vyöhyketerapialla
*unihieronta vauvalle/lapselle